Reteta o am de la doamna Lidia Iliescu Vlas.
            Intr-un pahar de 200 sau 250 ml se sparge un ou apoi se umple cu apa. In alt pahar se pune 1 lingura cu otet si 1 cu ulei, 1 lingurita cu sare si 1 cu zahar apoi se umple cu apa. Ambele pahare se pun intr-un vas, se amesteca tot impreuna apoi se adauga faina cat cere pentru a obtine un aluat elastic si neted. Se lasa la odihnit 10-15 min, se imparte in 8-10-12 bilute si iar se lasa 10-15 min la odihnit. Se intind putin si se ung cu ulei, apoi iar putin sa se odihneasca si mai departe se intind foarte subtiri.Se pune umplutura si apoi se ruleaza, formand un sul, pe care il facem melc.

Va doresc pofta buna!!!!

O sa pun linkul unde doamna Lidia ne arata cum se intind:
https://www.facebook.com/groups/759757694121686/permalink/1192983470799104/